Geen producten (0)

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 


ACCOUNT AANMAKEN


Je hebt de mogelijkheid om bij Made For You Specially een account aan te maken. Dit hoeft echter niet! Ook zonder account kun je een bestelling plaatsen. Een account biedt wel enkele voordelen:

 • je kunt je bestelling(en) bekijken.
 • je kunt je bestelling volgen wanneer je verzending met track & Trace kiest.

BESTELLING & PRIJZEN


Alle prijzen die worden aangegeven zijn inclusief BTW.

Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Made For You Specially. Als de prijs van het artikel stijgt tijdens een lopende bestelling, dan betaal je de prijs die geldig was tijdens jouw bestelling. 


BEVESTIGING & RESERVERING


Na je bestelling ontvang je eerst een automatische bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling en de totale kosten. Zodra ik de betaling heb ontvangen stuur ik je binnen 2 werkdagen een update over je bestelling. Mocht je binnen 2 werkdagen niets gehoord hebben, neem dan contact op met madeforyou.specially@gmail.com

Vanaf het moment dat de bevestingsmail wordt verstuurd wordt het gewenste artikel gereserveerd. Deze reservering vervalt als Made For You Specially 7 dagen na de bevestigingsmail nog geen betaling heeft ontvangen.


BETALING & LEVERING


Made For You Specially is alleen betaling bij overboeking mogelijk. 

 • Overschrijven op NL25RABO0310528712 t.n.v. Mariette de Bruin te Hilvarenbeek. Voor buitenlandse klanten: IBAN/sepa: NL25RABO0310528712 BIC: RABONL2U. Je bestelling wordt gemaakt zodra Made For You Specially  jouw betaling heeft ontvangen, in de regel duurt dit 1-3 werkdagen. Zodra de betaling is ontvangen stuur ik je handmatig een bevestiging van je bestelling.

Omdat alle sieraden op maat gemaakt worden streef Made For You Specially er naar om dit binnen 3 werkdagen af te handelen. Mocht dit echter niet lukken dan krijg je hierover vooraf bericht. 
Made For You Specially kan niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die later arriveren dan de aangegeven levertijd. Daarnaast behoudt Made For You Specially het recht om de bestelling te cancellen en het overgemaakte bedrag terug te storten.


VERZENDEN & OPHALEN


Verzending binnen Nederland!

Made For You Specially verstuurt jouw pakje met standaard briefpost (zonder Track&Trace) en brievenbuspakket (met Track&Trace). De kosten hiervoor zijn respectievelijk € 2,25 en € 4,25. 

Verzending buiten nederland!

Made For You Specially verstuurt jouw pakje met standaard briefpost (zonder Track&Trace) en brievenbuspakket (met Track&Trace). De kosten hiervoor zijn respectievelijk € 3.50 en € 5,50. 

Alle producten worden zorgvuldig verzonden in bubbeltjesenveloppe of brievenbuspakket verzenddoos.

 

Made For You Specially maakt voor het verzenden van je bestelling gebruik van PostNL. Tijdens de verzending ligt de verantwoordelijkheid voor het artikel bij het postbedrijf. Bij verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending of overschrijding van de aangegeven levertijd door PostNL is Made For You Specially niet aansprakelijk te stellen. Mocht dit jou overkomen neem dan contact op met ons via madeforyou.specially@gmail.com.  Made For You Specially probeert dan samen met jou tot een goede oplossing te komen.

 

Mocht het item onverhoopt toch beschadigd aankomen zonder dat dit toe te kennen is aan PostNL, dan valt dit onder de garantie. Lees hiervoor de voorwaarden onder garantie en ruilen/retourzending

 

Je kunt het artikel ook op komen halen. Kies tijdens het bestelproces voor afhalen. In overleg wordt er een dag en tijd afgesproken.


MAAT


Bij de meeste sieraden staat een maat aangegeven, bij de armbanden kun je vaak jouw polsmaat aangeven. Wil je liever een andere lengte of maat dan kun je jouw wens kenbaar maken tijdens het bestelproces bij 'opmerkingen'.

Mocht na ontvangst blijken dat het niet past en wil je het vermaakt hebben dan doe ik dat kosteloos. Helaas geldt dit niet voor alle sieraden. Bij sommige sieraden moeten ze geheel overnieuw gemaakt worden en vraag ik daar een vergoeding van €7,50 voor incl. het naar je verzenden. Voor het retoursturen zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Voorkom dit alles door de juiste maat door te geven.

Tip: meet jouw polsmaat strakgemeten op voor de juiste maat of bepaal de lengte van de ketting aan de hand van een oude ketting.


GEBRUIKSADVIES SIERADEN


Made For You Specially maakt gebruik van kwalitatief goede materialen. Toch blijft een sieraad een delicaat product dat met zorg behandeld dient te worden. Hieronder vind je enkele adviezen m.b.t. gebruik.

 • Berg je sieraad zorgvuldig op; laat het niet in het zonlicht liggen. Bewaar ze bij voorkeur op een donkere, niet vochtige plaats.
 • Ga niet afwassen, douchen, sporten of slapen met een sieraad om.
 • Kijk uit met schoonmaak middelen, parfum, hairspray of bodylotion; laat dit goed drogen voordat je het sieraad om doet.
 • Sieraden van glas, schelp en halfedelsteen zijn kwetsbaar en kunnen stuk gaan of een blijvende scheur krijgen als je ze laat vallen: doe voorzichtig!
 • Afhankelijk van de PH-waarde van je huid kunnen sommige metalen verkleuren en/of verkleuringen op je huid veroorzaken. Mocht dit gebeuren dan kun je het sieraad (met zilverpoets) weer oppoetsen. Eventueel kun je vooraf het sieraad bewerken met metaallak of blanke nagellak.

GARANTIE


Het materiaal voor onze handgemaakte producten is zorgvuldig uitgezocht. Made For You Specially streeft ernaar om zo veel mogelijk gebruik te maken van nikkel- en loodvrij materiaal maar is hierin afhankelijk van de informatie die gegeven wordt door de leverancier. Op de sieraden zit 6 maanden garantie. Echter niet wanneer er sprake is van:

 • Natuurlijke slijtage.
 • Vlekken of verkleuringen veroorzaakt door water, parfum, cosmetica en de zuurgraad/PH-waarde van je huid.
 • Kralen of ornamenten die gebroken of beschadigd zijn doordat ze zijn gevallen.
 • Klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden.

Mocht een sieraad, ondanks zorgvuldig gebruik, toch een defect gaan vertonen, en valt het binnen de garantie, dan wordt het kosteloos (muv de verzendkosten) door Made For You Specially gerepareerd of je kunt het ruilen tegen een andere sieraad voor hetzelfde bedrag. Uitleg over de retourzending vind je hieronder.

Gaat een sieraad stuk buiten de garantieperiode dan kan Made For You Specially het repareren tegen een kleine vergoeding (afhankelijk van het sieraad tussen € 2,50 - € 7,50 + de kosten van eventueel extra materiaal en verzendkosten).


RUILEN/RETOURZENDING


Omdat elk sieraad uniek is en Made For You Specially vaak gebruik maakt van natuurlijke materialen zoals halfedelsteen kan het uiteindelijke sieraad afwijken van de foto op de website.

Alle artikelen worden op bestelling gemaakt en kun je niet retour sturen. 

 

Voorwaarden retourzendingen:

 • Verstuur je retourzending veilig in een bubbeltjesenveloppe of brievenbusdoos. 
 • Na ontvangst van de retourzending zal Made For You Specially naar overeengekomen wens sieraad aanpassen.
 • Verzendkosten voor retourzendingen worden niet vergoed en ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
 • Bij vermissing vraagt Made For You Specially naar een verzendbewijs. Wil je geen risico lopen dat de verzending zoek raakt, kies dan voor verzenden via een brievenbuspakket of aangetekend verzenden.

Als het artikel is beschadigd aan komt zonder dat daarbij PostNL iets te verwijten valt, dan dien je direct na ontvangst contact op te nemen met Made For You Specially. In overleg wordt er dan gezocht naar een passende oplossing. Dit kan zijn: vervanging van hetzelfde product, terugstorten van het aankoopbedrag, het ontvangen van een tegoedbon of ander product. Voor het overige gelden bovengenoemde voorwaarden.

 

NB! Heb je een sieraad in opdracht laten maken dan kan dit in principe niet geretourneerd worden. Ben je echter, ondanks het gebruikelijke uitgebreide e-mailcontact vooraf, niet tevreden met het ontwerp dan maakt Made For You Specially eenmalig een ander ontwerp tegen een meerprijs van maximaal € 12,50 (afhankelijk van het ontwerp) + de kosten van eventueel extra materiaal en verzendkosten. Het is dan wel handig om vooraf goed na te denken over welke veranderingen je aan wilt laten brengen. Ook voor deze retourzending geldt dat de verzendkosten voor retourzendingen niet worden vergoed en ongefrankeerde retourzendingen niet worden geaccepteerd. Bij vermissing vraagt Made For You Specially naar een verzendbewijs. Wil je geen risico lopen dat de verzending zoek raakt kies dan voor aangetekend verzenden.


SUGGESTIES, VRAGEN & KLACHTEN


Made For You Specially zet zich tot het uiterste in om de sieraden met de grootst mogelijke zorg en aandacht te maken, de website zo veel mogelijk up to date te houden en jouw bestelling zo goed mogelijk af te handelen. Ondanks dit streven kan het zijn dat er soms iets mis gaat. Mocht dit zo zijn dan staan wij er open voor om samen tot een oplossing te komen. Ook zijn wij erg blij met feedback en tips om onze site en collectie te verbeteren. Heb je een suggestie, vraag of klacht mail ons dan op madeforyou.specially@gmail.com. We nemen dan zsm contact met je op.


VEILIGHEID


Vanwege de kleine onderdelen zijn de sieraden van Made For You Specially niet geschikt voor kleine kinderen. Made For You Specially is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten.


BETALING- EN CONTACTGEGEVENS & REGISTRATIE


madeforyou.specially@gmail.com

Mariëtte de Bruin
Valhof 13
5081WK Hilvarenbeek

+31(0)6-11466860

Rabobank rekening: NL25RABO0310528712 tnv Mariette de Bruin te Hilvarenbeek


IBAN/sepa: NL25RABO0310528712
BIC: RABONL2U

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.